Locatie
Uniceflaan 29
3223 PA Hellevoetsluis

Telefoonnummer

06 222 79 086

Midden- en kleinbedrijf

HR Adviesbureau Molenaar heeft ruime ervaring met het toepassen van arbeidsrechterlijke vraagstukken in de praktijk. Denk daarbij aan arbeidsovereenkomsten, wetgeving omtrent ziekte, Wet aanpassing Arbeidsduur, Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Sociaal Zekerheidsrecht.

Een fout in een arbeidsovereenkomst of het niet juist toepassen van de wetgeving kan voor uw bedrijf een groot risico betekenen en het moeten betalen van hoge schadevergoedingen of boetes. Dit risico kan beperkt worden door HR Adviesbureau Molenaar in te schakelen en u te laten adviseren op het gebied van Arbeidsrecht en personele vraagstukken. HR Adviesbureau Molenaar kan voor u arbeidsovereenkomsten opstellen, bij medewerkers die niet goed functioneren kunnen wij u ondersteunen met het opbouwen van een dossier of een vaststellingsovereenkomst opstellen. Alle vragen die medewerkers u kunnen stellen zoals bv. parttime werken kunnen beantwoord worden, maar ook de vragen van de organisatie zelf zoals bijvoorbeeld over het wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

Blijven uw resultaten achter en/of heeft u niet voldoende controle of regie over (de ontwikkeling van) uw organisatie en/of mensen? De resultaten van een onderneming worden voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van leidinggeven. Leiderschap is te leren en verder te ontwikkelen.

Coaching is toepasbaar op allerlei vraagstukken en omstandigheden waar iemand in zijn/haar werk mee in aanraking komt en waarin ondersteuning van buitenaf juist zaken helder kan maken waardoor iemand beter gaat functioneren. Denk aan balans werk – privé (burnout), loopbaanbegeleiding (beter functioneren in de eigen functie of begeleiden naar ander werk), organiseren eigen werk (time management), persoonlijke ontwikkeling.

Moeten de teamprestaties omhoog door middel van betere samenwerking? Dat kan door bijvoorbeeld een teambuildingsessie van 1 dag(deel) of een korte training te organiseren.

De mensen van HR Adviesbureau Molenaar staan voor u klaar om voor u een trainings- of coachingstraject op maat te maken op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Wilt u een eigen onderneming starten? Dan kunnen wij u ondersteunen met het schrijven van een ondernemingsplan en de Algemene Voorwaarden.

Informatie aanvragen?

Wat zeggen onze klanten

Door de inzet van Adviesbureau Molenaar de afgelopen periode hebben wij veel geld en tijd kunnen besparen, iets wat in deze economische moeilijke tijden zeer wenselijk is. Bovendien zijn wij er van overtuigd dat wij met behulp van Adviesbureau Molenaar de juiste beslissingen hebben genomen waardoor wij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien, waarbij we ook nog eens wettelijk aan alle verplichtingen voldoen!

Walter Batenburg