** ** ** ** **

Midden- en kleinbedrijf

HR Adviesbureau Molenaar heeft ruime ervaring met het toepassen van arbeidsrechtelijke vraagstukken in de praktijk. Denk daarbij aan arbeidsovereenkomsten, wetgeving omtrent ziekte, disfunctionerende medewerker, Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Sociaal Zekerheidsrecht.

Een fout in een arbeidsovereenkomst of het niet juist toepassen van de wetgeving kan voor uw bedrijf een groot risico betekenen met de daarbij behorende kosten. Dit risico kan beperkt worden door HR Adviesbureau Molenaar in te schakelen en u te laten adviseren op het
gebied van Arbeidsrecht en personele vraagstukken. HR Adviesbureau Molenaar kan voor u arbeidsovereenkomsten opstellen, bij medewerkers die niet goed functioneren kunnen wij u ondersteunen met het opbouwen van een dossier of een vaststellingsovereenkomst opstellen. Alle vragen die medewerkers u kunnen stellen zoals bv. parttime werken kunnen
beantwoord worden, maar ook de vragen van de organisatie zelf zoals bijvoorbeeld het wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

HR Adviesbureau Molenaar heeft een samenwerkingsverband met een advocaat om bij zeer ingewikkelde zaken juridische ondersteuning te verlenen en eventuele rechtszaken af te handelen.

Midden en kleinbedrijf

Informatie aanvragen?

Wat zeggen onze klanten

Door de inzet van Adviesbureau Molenaar de afgelopen periode hebben wij veel geld en tijd kunnen besparen, iets wat in deze economische moeilijke tijden zeer wenselijk is. Bovendien zijn wij er van overtuigd dat wij met behulp van Adviesbureau Molenaar de juiste beslissingen hebben genomen waardoor wij de toekomst met vertrouwen tegemoet zien, waarbij we ook nog eens wettelijk aan alle verplichtingen voldoen!

Walter Batenburg