** ** ** ** **

Over HR Adviesbureau Molenaar

Een droom..

Na jarenlang voor grote organisaties gewerkt te hebben had ik de droom om HR bereikbaar te maken voor iedere ondernemer. Over het algemeen is een HR afdeling alleen bereikbaar voor een grotere organisatie en de kleinere ondernemer staat vaak alleen.

In 2010 heb ik de grote stap genomen om mijn vaste baan op te zeggen en de daarbij behorende zekerheden los te laten om mijn droom werkelijkheid te laten worden.

Ik kan nu zeggen dat het is gelukt. HR Adviesbureau Molenaar is ondertussen gegroeid naar 4 medewerkers en weten grote, maar ook kleine ondernemingen ons al jarenlang te vinden. Wij ondersteunen de organisaties op de vele vlakken die met personeel te maken hebben. Wij kennen onze klanten en weten wat er in de praktijk speelt. Ook zorgen wij ervoor dat onze klanten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van wetswijzigingen en behoeden we ze voor het maken van de verkeerde beslissingen.

Wij hebben ons kantoor in Hellevoetsluis waar voldoende ruimte is om in alle rust gesprekken te voeren, maar wij kunnen ook altijd bij de klant zelf langskomen.

Sabina Molenaar