Particulieren

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van uw rechten en plichten betreffende vakantie en verlof of over uw arbeidsovereenkomst, heeft u een arbeidsconflict of heeft uw werkgever aangegeven dat hij het dienstverband wil beëindigen? Dan kan HR Adviesbureau Molenaar u ondersteunen in het hele proces.

Heeft u problemen met het UWV en moet u bezwaar maken en weet u niet hoe? Ook dan kunnen wij u ondersteunen en de communicatie met het UWV van u overnemen.

Ook voor alle overige vragen op het gebied van rechten en plichten kunnen wij persoonlijke ondersteuning bieden en u adviseren over de te nemen stappen zonder dat u gelijk hoge advocaatkosten riskeert.

Wilt u zelf een onderneming starten? Dan kunnen wij u ondersteunen met het schrijven van een ondernemingsplan en het maken van Algemene Voorwaarden.

Loopt u vast in uw werk of privé, wilt u graag een andere weg inslaan of veranderen, maar u weet niet hoe? Heeft u moeite met het houden van een goede balans tussen werk en privé? Een (dreigende) burnout? Coaching is toepasbaar op allerlei vraagstukken en omstandigheden waar iemand mee in aanraking komt en waarin ondersteuning van buitenaf juist zaken helder kan maken waardoor iemand beter gaat functioneren en gezonder in het leven staat.

Bij HR Adviesbureau Molenaar kunt u terecht voor een persoonlijk en resultaatgericht begeleidings-, trainings-, of coachingstraject.